Sendero Nosara

Starting from: $ 299
 / Natt

Översikt

Sendero är ett boutiquehotell i Nosara designat för att kombinera avslappnade silhuetter, dämpade paletter och jordnära material, upplev naturen på ett stilrent sätt! När du bor i något av de 25 eleganta rummen, sviterna eller de rymliga villorna, möts du av ljuden från naturen. Nosara med dess omgivande skönhet påminner en om det enkla i livet.

Den enkla livsglädjen ligger i detaljerna. En vistelse i något av rummen, sviterna eller villorna drar till sig den naturliga skönheten och den livliga atmosfären som Nosara erbjuder. Varje detalj har designats för att få gästerna att känna sig både hemma och en del av Nosara-gemenskapen. Sendero Kitchen erbjuder hotellets gäster möjligheten att få kontakt med Nosara-samhället genom en blandning av avslappnade och fina middagsalternativ, samt en livlig after-surfscen. Menyn erbjuder högsta kvalitet och färskaste råvaror vid varje måltid.

Hela Sendero-teamet brinner för att skydda Nosaras naturliga skönhet och ekosystemet som gör Nosara unik. Sendero har anpassat sin design och sin verksamhet med bevarandet av områdets naturresurser i fokus.

Kort fakta om hotellet

Pool
Gratis WiFi
Reception
Room service
Restaurang
Parkering
Fitness center
Bar

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Gratis WiFi
Reception
Room service
Restaurang
Parkering
Fitness center
Bar

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Sviter

Sviterna erbjuder mycket utrymme att sträcka ut sig på och samtidigt njuta av Nosara. Sviterna består av ett master bedroom med en lyxig, specialtillverkad king size-säng och ett separat vardagsrum med en utdragbar soffa i queen-storlek. Båda sviterna kommer med generösa privata utomhusytor.

Djungelrum

Djungelrummen med king size-sängar ligger direkt med utsikt över ett 11 hektar stort naturreservat som gränsar till hotellet. Designade för att möjliggöra en boendeupplevelse inomhus och utomhus, framhävs rummen av sitt bekväma utomhusutrymme som har både en stor dagbädd och en lyxig dusch. Utelivsupplevelsen låter gästerna uppleva livet i djungeln fullt ut, medan boendeupplevelsen inomhus ger lyx och komfort.

King-rum

Beläget i huvudbyggnaden, i var och ett av King-rummen hittar du Nosaras enkelhet och skönhet som återspeglas i varje detalj. Dessa King-rum har privata balkonger med utsikt över hotellets djungelträdgård.

King ADA-rum

Detta fullt tillgängliga King ADA-rum ligger på första våningen i huvudbyggnaden, bredvid restaurangen och poolen. Det liknar de andra King-rummen i storlek och bekvämligheter. Detta rum är lättillgängligt från hotellets gemensamma utrymmen genom sitt privata utomhusutrymme med utsikt över hotellets djungelträdgård.

Queen-rum

Om du vill vara så nära vågorna som möjligt och samtidigt ha allt du behöver, är Queen-rummen perfekta för dig. Beläget i hjärtat av fastigheten, bredvid poolen, har de små (men superfunktionella) rummen all design, stil, bekvämligheter och komfort från resten av hotellet.

Villa med tre sovrum och privat pool

Villorna med tre sovrum med djungelutsikt är din enkla men eleganta tillflyktsort i Nosara, som garanterar stil och komfort för en avkopplande upplevelse. Dessa villor har 3 sovrum, fullt utrustat vardagsrum, kök, utomhusmatplats och pool.

Villa med två sovrum på ett plan med privat pool

Denna enplansvilla med 2 sovrum har ett rymligt vardagsrum, pentry, utomhuslounge och en pool. Denna villa är perfekt för familjer med små barn eller de som letar efter lite extra utrymme.

Villa med två sovrum på två plan med privat pool

Denna tvåvåningsvilla med två sovrum är genomtänkt utformad för familjer eller grupper, och kommer att säkerställa komfort och stil för en verkligt avkopplande upplevelse. Denna villa erbjuder två sovrum, vardagsrum, pentry, utomhuslounge och pool.

Villa med ett sovrum och privat pool

Upplev din drömresa i dessa villor med ett sovrum, perfekta för ensamresenärer, par eller de som utforskar med familjen. Inbäddat i Nosara, erbjuder dessa tillflyktsorter den ultimata blandningen av komfort och stil för en verkligt avkopplande plats, med ett sovrum och en privat pool.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!