Senda Monteverde, Costa Rica

Senda Monteverde, Costa Rica

Starting from: $ 294
 / Natt

Översikt

När ni bor på hotellet Senda Monteverde får ni det bästa av två världar. Hotellets omgivningar skyddas av bergen och har bara en kort promenad till Monteverdes tätort. Äventyr väntar kring varje hörn på detta bergstoppshotell uppe bland molnen, med regnskogsstigar som väntar på att utforskas från broar som hänger högt uppe bland träden. Tillbringa era dagar omgivna av ljudet av Aguti viltreservat, som ni får gratis tillgång till vid incheckningen. På Senda Monteverde är avkoppling med en touch av äventyr det främsta målet.

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Rum Superior

Sovplats för 1-2 personer

Superior-rummen är studiorum med öppen planlösning och en boyta på 44 kvm (475 kvm fot). Upplev alla bekvämligheter på Senda Monteverde till vårt bästa tillgängliga pris. Plats för upp till 2 vuxna.

Juniorsvit

Sovplats för 1-4 personer

Juniorsviterna är sviter med 1 sovrum och en boyta på 44 kvm (475 kvm fot). Plats för upp till 2 vuxna + 1 eller 2 små barn.

Premium svit

Sovplats för 1-3 personer

Premiumsviterna är 61 kvm (660 sq.ft) stora med öppen planlösning. De vetter mot väst för de bästa solnedgångarna och du har havsutsikt på klara dagar. Plats för upp till 2 vuxna + 1 barn.

Senda svit

Plats för 1-6 personer

Reser ni som familj eller grupp? Senda Suite är vår mest privata och rymliga svitkategori. Som en egen fristående bungalow på 123 kvm är den perfekt för familjer, grupper på 4 personer eller par som vill lyxa till det lite extra. Plats för upp till 4 vuxna + 2 barn.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!