Playa Cativo Lodge

Starting from: $ 220
 / Natt

Översikt

Detta avskilda semestermål är endast tillgängligt med båt och ger er en chans att knyta nya band med naturen i ett vackert och fascinerande landskap. Omgiven av frodiga skogar, en sval bris och lockade ljud, koppla av och varva ner på denna idylliska tillflyktsort. En extraordinär destination, där den rika Costa Ricadjungeln möter det skimrande vattnet i Stilla havet. En intim miljö att fly till och möta vildmarken i en ekolyxupplevelse. En fantastisk lodge vid stranden, omgiven av orörd regnskog, rymliga utomhusrum ger dig vidsträckt utsikt över havet och den frodiga skogen. Vackert inredda i kolonial plantagestil och handmålat kakel i badrummet bidrar till känslan av lyx och skapar ett eget privat paradis där de lugnande ljuden från havet och djungeln förstärker det genomgående naturtemat. Restaurangen El Gavilán erbjuder en romantisk middagsupplevelse med utsikt över Golfo Dulce och en perfekt solnedgång när det är dags för middag. Med en à la carte-meny, fine dining och ett urval av förstklassiga viner och cocktails är det en perfekt plats för en romantisk middag med din partner. El Gazebo Sunset Bar har en spektakulär utsikt över den omgivande skogen och poolen, och erbjuder ett stort urval av drycker och lokala rätter, vilket gör det till en idealisk plats att koppla av och njuta. På dagtid kan du välja mellan olika aktiviteter som kajakpaddling, val- och delfinskådning, naturvandringar, fågelskådning, nattvandringar, paddling, vandring, fiske och matlagningskurser. Lotus Wellness Center erbjuder ett urval av signaturtjänster och helande behandlingar som är utformade för att skämma bort gästerna för ultimat avkoppling, återhämtning och föryngring. Den kemikaliefria utomhuspoolen med sötvatten är den perfekta platsen att koppla av på eftersom du kan njuta av solen medan du smuttar på en uppfriskande drink. Playa Cativo Lodge är en ekolodge som erbjuder lyxigt boende i harmoni med naturen.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Safe
Private Patio
Conciergetjänster

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Safe
Private Patio
Conciergetjänster

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Deluxe Guest Room

Sovplats för 1-3 personer

Premium Guest Rooms har king size-säng, bäddsoffa och badrum med dubbla handfat, samt en gratis minibar med färsk juice, frukt och bakverk som fylls på varje dag. Här finns också en stor utomhusterrass med 180° panoramautsikt över de fridfulla trädgårdarna och vår orörda tropiska strand.

Luxury Guest Room

Plats för 1-2 personer

Detta rymliga rum har en bekväm king size-säng eller två queen size-sängar, bäddsoffa, badrum med dubbla handfat och en inomhusterrass med utsikt över trädgården och bukten.

Premium Guest Room

Plats för 1-2 personer

Ett lyxigt rum med en bekväm king size-säng, badrum med dubbla handfat, dubbla duschmunstycken, en gratis minibar med juice, frukt och bakverk samt en inomhus- eller utomhusterrass med utsikt över trädgården och bukten.

Premium Plus Casitas

Plats för 1-2 personer

Fristående bungalows med king size-säng, egen utomhusterrass, egen avsvalkningspool, badrum med dubbla handfat och gratis minibar med juice, frukt och bakverk. Perfekt för smekmånadsresenärer och par.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!