Pacuare lodge

Starting from: $ 1066
 / Natt

Översikt

Ekolodgen omger ett privat reservat som täcker 840 hektar tropisk vildmark. Ankomst och avresa till lodgen sker genom en forsränningstur på floden. Denna lodge är en livstidsupplevelse för äventyrssökande regnskogsresenärer. Från lyxiga bungalower, en rad äventyr inklusive kanjoning och ridning är Pacuare Lodge en rolig tillflyktsort med vackra och hisnande landskap, en bakgrund av äventyr, romantik samt välbefinnande. Lodgens inhemska Cabécararkitektur och ansträngningar för att bevara det naturliga djurlivet reflekteras genom deras trädtoppsbostäder, levande ljus, lyktor, och gård-till-bord-kök som tillsammans erbjuder en livstidsupplevelse i Costa Rica. Lodgen erbjuder en lyxig villa med bekvämligheter som vardagsrum med soffa och sovrum med dubbelsäng. Denna avskilda fastighet har egen ingång med egen pool och terrass med utsikt över floden. Utforska äventyrsaktiviteter som vandring och kanotpaddling mot en extra kostnad. Dyk in i friden medan ni sitter och läser i lodgens bibliotek utan kostnad.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Gratis frukost
Reception

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Kassaskåp på rummet
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Gratis frukost
Reception

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

The Jaguar Villa

Sovplats för 1-2 personer

kombinerar genomtänkt lyx med fullständig nedsänkning i den tropiska regnskogen Jaguar Villa ligger intill Pacuare-floden och är vår lyxigaste svit. Det utformades för att ge gästerna upplevelsen av att befinna sig i en tropisk regnskog utan att göra avkall på komforten. Vår enkla, eleganta design kombinerar trägolv och teakmöbler med stora öppna ytor för att beundra den omgivande naturen, inklusive en terrass komplett med en källvattenpool, utomhusduschar och rymliga badrum. Rinnande vatten, fågelsång och skogens ljud tillsammans med regnskogens naturliga färger och dofter skapar den oförglömliga sensoriska upplevelsen av en vistelse i Jaguar Villa!

Linda Vista Suites

Sovplats för 1-2 personer

Linda Vista Suites ligger på en ås mitt i den frodiga tropiska grönskan och erbjuder oförglömlig utsikt över Pacuare-floden och den omgivande regnskogen. Ljusa och rymliga sviter (230 kvadratmeter) med enkel, naturlig design och utsökt inredning som perfekt kompletterar den omgivande djungelns grönska och överflöd. Varje svit byggdes med särskild uppmärksamhet på topografin så att gästerna kan njuta av underbar utsikt över floden och skogen från alla områden - sovrummet, vardagsrummet, badrummet, däck och pool.

Canopy Villa

Sovplats för 1-2 personer

Tillbringa natten bland trädtopparna i denna välutrustade svit som ligger i regnskogens trädkronor. Denna villa har 360-graders utsikt över regnskogen Välkommen till livet i trädtopparna. En privat hängbro leder från däcket till en plattform högt uppe i ett massivt regnskogsträd som ger en vidsträckt utsikt över Pacuare-floden och den omgivande djungeln. Vilken morgon eller kväll som helst kan du från din plats i luften se dussintals fågelarter i de närliggande trädtopparna.

River View Suite

Sovplats för 1-2 personer

Dra dig tillbaka till rofylld lyx och design. Din rymliga River View Suite har en privat terrass som öppnar upp till fantastisk utsikt över Pacuare-floden och den omgivande djungeln. Sviten har en king size-himmelssäng med fräscha 300-trådiga sängkläder i egyptisk bomull och Beautyrest-madrass®, utsökt inredning, naturlig design med trägolv, öppen terrass med hängmatta och ett däck vid vattnet.

Garden suite

Sovplats för 1-2 personer

Våra sju rymliga trädgårdssviter har en privat terrass som vetter mot anlagda buskträdgårdar och en fantastisk utsikt över en massiv vägg av tät regnskog som faller nerför en bergssida mittemot Pacuare-floden. Innanför ytterdörren finns en lyxigt inredd himmelssäng i kingsize-storlek eller två himmelssängar i full storlek med fräscha 300-trådiga sängkläder i egyptisk bomull, och den överlägsna Beautyrest-madrassen® ger en lugn och vilsam nattsömn.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!