Spela videoklipp

Pachira Lodge

Starting from: $ 556
 / Natt

Översikt

Pachira Lodge är vackert byggd mitt i regnskogen bara några minuter från Tortugueros fantastiska nationalpark. Under din tid här får du se den fantastiska naturen, alla djur och fåglar som bor här. Du kommer kunna göra upptäckter både under dina utflykter i nationalparken och när du går omkring i hotellets lummiga tropiska trädgårdar. Om du vill koppla av och ta dig ett dopp är Pachira Lodges stora sköldpaddsformade pool den perfekta platsen för dig!

Det som gör Tortuguero och Pachira Lodge så speciellt är den avlägsna platsen på denna ö mitt i regnskogen bara några minuter från Karibiska havet. För att åka hit rekommenderar vi dig att ta vårt paket på 2 nätter och 3 dagar som innehåller tre måltider om dagen och tre fantastiska utflykter.

Resor:
Flodbåtstur med din guide genom floderna i Tortugueros nationalpark för att se all den gamla regnskogen och alla djur som lever där är mycket spännande! Du kan se krokodiler, kajmaner, sköldpaddor och leguaner. Uppe i träden kan du se tre olika arter av apor och alla de fantastiska fåglar som lever runt floderna.

Promenera/fotvandra i regnskogen med en guide som genom den magnifika skogen låter dig se ännu fler djur och om du har tur får du ett nära möte med söta sengångare.

Tortuguero Beach and Village. Här får du se hur lokalbefolkningen lever i den lilla byn Tortuguero med det karibiska havet på ena sidan och floden bara 300 meter från den lilla ön där hotellet ligger. Din guide tar dig också med på en promenad på stranden så att du under sköldpaddornas häckningssäsong får chansen att se sköldpaddorna komma upp på land och lägga sina ägg.
(Du kan också köpa en speciell guidad sköldpaddstur på hotellet).

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork
Spela videoklipp

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

$: 2500

Rum

Standardrum

Sovplats för 1-4 personer

Alla standardrum har en uteplats mot den tropiska trädgården och är rymliga och utrustade med en king size-säng eller två queen size-sängar, dusch, WC, takfläkt och depositionsavgift. Städning 7 gånger/vecka.

Bungalow

Sovplats för 1-2 personer

Alla bungalows ligger vackert inbäddade i regnskogen med en mysig uteplats där du kan sitta och titta på fåglarna som kvittrar i palmerna framför dig. De har en king size-säng, dusch, WC, takfläkt och depositionsavgift. Städning 7 gånger/vecka.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!