Pachira Lodge

Starting from: $ 556
 / Natt

Översikt

Pachira Lodge är vackert byggd mitt i regnskogen bara några minuter från Tortugueros fantastiska nationalpark. Under din tid här kommer du att se den fantastiska naturen med alla dess olika djur. Du kommer att upptäcka mycket, både under dina utflykter i nationalparken samt när du går runt i hotellets lummiga tropiska trädgårdar. Om du vill koppla av och ta ett dopp är Pachira Lodges stora sköldpaddsformade pool den perfekta platsen för dig!

Det som gör Tortuguero och Pachira Lodge så speciellt är öns avlägsna läge mitt i regnskogen, bara några minuter från Karibiska havet. För att åka hit rekommenderar vi att du tar vårt paket på 2 nätter och 3 dagar som inkluderar tre måltider om dagen och tre fantastiska utflykter. Resor: Flodbåttur med din guide genom floderna i Tortuguero Nationalpark för att se regnskogen och alla djur som bor där - väldigt spännande! Du kan se krokodiler, kajmaner, sköldpaddor och leguaner. Uppe i träden kan du se tre olika arter av apor och alla fantastiska fåglar som lever runt floderna. Gå/vandra i regnskogen med en guide som genom den magnifika skogen låter dig se ännu fler djur och har du tur kan du även se söta sengångare.

Tortuguero strand och stad. Här får du se hur lokalbefolkningen bor i den lilla byn Tortuguero med Karibiska havet på ena sidan och floden bara 300 meter från den lilla ön där hotellet ligger. Din guide tar dig också med på en promenad på stranden så att du under sköldpaddornas häckningssäsong, får chansen att se sköldpaddorna komma iland och lägga sina ägg. (Du kan också köpa en speciell guidad sköldpaddstur på hotellet)

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Standardrum

Sovplats för 1-4 personer

Alla standardrum har en uteplats mot den tropiska trädgården och är rymliga och utrustade med en king size-säng eller två queen size-sängar, dusch, WC, takfläkt och depositionsavgift. Städning 7 gånger/vecka.

Bungalow

Sovplats för 1-2 personer

Alla bungalows ligger vackert inbäddade i regnskogen med en mysig uteplats där du kan sitta och titta på fåglarna som kvittrar i palmerna framför dig. De har en king size-säng, dusch, WC, takfläkt och depositionsavgift. Städning 7 gånger/vecka.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!