Oxygen Jungle Villas

Oxygen Jungle Villas

Starting from: $ 282
 / Natt

Översikt

De glastäckta villorna på Oxygen Jungle Villas är romantiska, avskilda och har förmågan att förnya själen. Hela fastigheten är otroligt lugn och är den absoluta definitionen av lyx. Privatliv är en viktig del av fastigheten. Oavsett om du väljer havsutsikt eller en villa som ligger närmare djungeln kan du vara säker på att upplevelsen kommer förändra ditt liv. Oxygen Jungle Villas är verkligen en engångsupplevelse i Costa Rica. O2 Restaurant på Oxygen Jungle Villas Utbudet av mat på restaurangen i Oxygen Villas varierar från sallader till färsk fisk. Rätterna är lätta och eleganta, perfekt för lunch och middag. Restaurangen använder ekologiska produkter så ofta som möjligt och ger gästerna möjlighet att njuta av frukost i restaurangen, bredvid poolen eller på den privata terrassen som är ansluten till varje villa. Det finns konstant tillgång till lätta tilltugg, och utsikten från restaurangen är majestätisk. Baren på O2 erbjuder kaffe, te, läsk, cocktails och det bästa inom vin och champagne. Oxygen Jungle Villas Spa Föryngring när det är som bäst, Oxygen Jungle Villas spa erbjuder allt från ansiktsbehandlingar till manikyr och zonterapi men specialiserar sig på parmassage. Spat skapar en upplevelse som kompletterar din vistelse på Oxygen Jungle Villas mycket väl. Det är det perfekta tillskottet till lugnet som vilar över villorna och hela området.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Reception
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Antal rum:
Antal våningar:
Parkering

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Reception
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Antal rum:
Antal våningar:
Parkering

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Villor med havsutsikt

Sovplats för 1-2 personer

Unna dig en romantisk semester när du bor i våra Oceanview Villas med glasväggar. Med panoramautsikt över nationalparken Marino Ballena och den ikoniska Whale's Tail kan du njuta av hisnande utsikter över Stilla havet utan att ens behöva lyfta huvudet från kudden. Villorna med havsutsikt på vår lyxresort i Costa Rica ligger också i närheten av vår infinitypool och restaurang. Livet kan inte bli mycket bättre än så här!

Villor med utsikt över djungeln

Sovplats för 1-2 personer

Föreställ dig att du smuttar på lokalt kaffe från Costa Rica på din privata terrass, omgiven av frodig djungel, medan naturens sevärdheter och ljud omsluter dig. Här börjar dagarna med att vrålaporna ropar och slutar med en fascinerande ljusshow när den nedgående solen dansar på palmerna. Våra Jungle View Villas erbjuder bättre möjligheter att se vilda djur, med bara en glasvägg som skiljer dig från regnskogen. Utan grannar lovar våra Jungle View Villas också extra avskildhet - en riktig flykt till en dold oas som är helt din egen.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!