Nayara Tented Camp

Starting from: $ 900
 / Natt

Översikt

Nayara Tented Camps ger dig en glampingupplevelse som aldrig förr. Vart och ett av dessa individuella tält är byggda på pålar, vilket ger dig maximal utsikt över den omgivande nationalparken som den ligger vid. Dessa tält är idealiska för dem som letar efter den ultimata privata och intima tillflyktsorten för att tillbringa tid med sin partner. Dessa tält kan också vara en rolig och lärorik upplevelse för familjer med små barn.

Detta är en plats i naturen där äventyr och avkoppling aldrig tar slut. Ett idealiskt tillfälle att uppleva Costa Ricas rena essens med utsökt boende.

Unna dig en prisbelönt spabehandling som hjälper dig att varva ner och känna naturens återställande kraft.

Bevarande, engagemang och gemenskap representerar Nayara Tented Camp -- ett av de första glampinghotellen i Centralamerika inspirerat av de lyxiga canvaslogerna i Afrika och Asien. Inomhus/utomhusdesignen blandar modern, öppna vidder och unik design. Sviter, inspirerade av traditionella afrikanska safari-tält blandade med en costaricansk charm, har himmelssängar med en botanisk sänggavelmålning, privata pooler och dusch utomhus.

Nayara Tented Camps erbjuder även kulinarisk mat mitt i regnskogen från en familjerestaurang som serverar à la carte med lokala och internationella gourmetläckerheter till Asia-Luna – en asiatisk och latinamerikansk fusionsrestaurang med tropiskt tema som serverar asiatiska och Latinska smaker. Nayara Tented Camp har också tre fantastiska barer som serverar några av de bästa dryckesupplevelserna. De har också yogapass ledd av en certifierad instruktör, omgiven av naturen.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Safe
Private Patio
Conciergetjänster

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Safe
Private Patio
Conciergetjänster

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Lyxigt tält

MED PLATS FÖR 1-4 PERSONER

Dessa rymliga tält är utrustade med en king size-säng med myggnät, två dagbäddar i två storlekar, en avsvalkningspool som matas av naturliga mineralvarma källor, en dagbädd på terrassen, uteservering, begränsad minibar, luftkonditionering, badprodukter, hårtork och ett värdeskåp.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!