Monteverde Country Lodge

Monteverde Country Lodge

Starting from: $ 135
 / Natt

Översikt

Monteverde Country Lodge är ett hotell med i Monteverde med en traditionell arkitektur i trä. Hotellet har renoverats sedan det öppnades för 20 år sedan och ägarna har behållit den rustika trästilen som är typisk för området. Förutom den fina designen i trä, har hotellet vackra trädgårdar som ger dig möjligheten att förenas med naturen. Personalen på hotellet gör sitt bästa för att göra din vistelse så minnesvärd som möjligt.

För att skapa det mest genuina och autentiska äventyret har Monteverde Country Lodge fokuserat på hållbarhet, hjälpsamhet, tystnad och läckra traditionella costaricanska recept. Precis som sitt systerhotell Poco a Poco har Monteverde Country Lodge prioriterat att påverka det omgivande ömtåliga ekosystemet så lite som möjligt. En av åtgärderna Monteverde Country Lodge har vidtagit är att börja med programmet "Eco-guest" där gästerna får delta i att lära sig hur man får ut det mesta av alla resurser och därmed minimerar den negativa miljöeffekten av verksamheten.

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
TV
Varmvatten
Reception
Parkering
Antal våningar: 2
Antal rum: 60

Karta

Kort fakta om hotellet

Restaurang
Bar
Room Service
TV
Varmvatten
Reception
Parkering
Antal våningar: 2
Antal rum: 60

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Superior Room

Superior-rummen erbjuder trådlöst internet och utsikt över den tropiska trädgården och den omgivande skogen. Kabel-TV, kaffebryggare och malet kaffe från Monteverde, värdeskåp, telefon, isoleringsgardiner, varmvatten, gratis kosmetika, hårtork, rumsservice, etc. finns att tillgå. Det här är de nyaste rummen, rymligare och luftigare med extra bekvämligheter. Balkongerna och korridorerna blir en trevlig förlängning av rummet. • King-sängar tillgängliga för par på begäran. • Maximalt antal: 4 personer. • Extrasängar och hopfällbara sängar finns tillgängliga på begäran.

Classic Rooms

Dessa rum har bevarat den ursprungliga stilen från Monteverdes första bergsstugor. De är utrustade med moderna bekvämligheter som kabel-TV, telefon, värdeskåp, isolerande gardiner, varmvattendusch och en mycket mysig atmosfär. Rummen är omgivna av trädgårdar, uteplatser, fontäner och breda korridorer och gångar som skapar en utmärkt kombination för vila och njutning. Njut av en god bok, ett glas vin, en trevlig stund av musik och glöm allt annat. • Maximalt antal: 4 personer. • Hopfällbara sängar tillgängliga på begäran.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!