Montelaguna Boutique Hotel

Montelaguna Boutique Hotel

Starting from: $ 112
 / Natt

Översikt

Montelaguna boutiquehotell ligger bara 3-4 minuters promenad från Samaras vackra strand och 10 minuters promenad från Playa Carrillo med alla dess palmer. Hotellet har totalt 18 standard-, familje- och loftrum på två våningar, alla omgivna av den tropiska trädgården. Om du bara vill bo på hotellet och koppla av vid poolen är det inga problem, restaurangen är öppen för frukost, lunch och middag. Från Montelaguna Boutique Hotell till Samaras stad har du en 30 minuters vacker strandpromenad eller en kort taxi-/bussresa, busshållplats finns precis utanför hotellet. I staden hittar du några fantastiska strandrestauranger, barer, butiker och den lokala marknaden. Vi kan rekommendera dig att besöka Gusto Beach Bar om du vill äta utanför hotellets restaurang eller koppla av i deras solstolar med en drink.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Standardrum

Sovplats för 1-3 personer

Standardrummen har en trevlig uteplats eller balkong och är rymliga och modernt inredda. De är utrustade med en king size-säng eller en king size-säng och en enkelsäng, dusch, toalett, luftkonditionering, takfläkt, minikylskåp, hårtork och depositionsavgift. Städning7 gånger/vecka.

Familjesviter

Sovplats för 1-5 personer

Familjesviterna är rymliga och har två sovplatser och ett badrum. De är utrustade med en dusch / WC, luftkonditionering, takfläkt, minikylskåp, hårtork och deposition. Svit 1: med en king size-säng och en enkelsäng (max 4 personer) Svit 2: med en king size-säng, en queen size-säng och en enkelsäng (max 5 personer) Svit 3: med en king size-säng och 2 enkelsängar (max 4 personer) Låt oss veta vilka sömnbehov du har så matchar vi dig till det rum som passar bäst. Städning7 gånger/vecka.

Loftsviten

Sovplats för 1-5 personer

Denna stora loftsvit är rymlig och har en stor balkong som vetter mot poolen och den tropiska trädgården. Det är utrustat med en king size-säng på nedervåningen och på övervåningen på loftet finns en queen size-säng och en enkelsäng. Det har ett badrum med dusch/toalett, luftkonditionering, takfläktar, minikylskåp, hårtork och depositionsavgift. Städning7 gånger/vecka.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!