Margaritaville Beach Resort

Margaritaville Beach Resort

Starting from: $ 160
 / Natt

Översikt

Margaritaville Beach Resort är det enda hotellet som ligger direkt vid stranden på den underbara Stilla havsstranden Playa Flamingo. Anläggningens restaurang, pool och tropiska trädgård ligger bara några steg från den 1 mil långa vita sandstranden (1,6 km). Varje kväll kan du gå till stranden eller ta en drink i loungen. Detta är ett utmärkt ställe att titta på den spektakulära solnedgången precis utanför hotellet när den går ner i havet, Kodak ögonblick varje dag! De vackra rummen och sviterna är nyrenoverade och har utsikt över de tropiska trädgårdarna, den överdimensionerade poolen och Stilla havet. Det finns tre restauranger och två barer inne på hotellet och Flamingo Village ligger precis utanför hotellet. Hotellet ligger inom gångavstånd från flera bra restauranger, butiker och apotek. Hotellet är perfekt för både smekmånadsresenärer och familjer som vill njuta av det lilla paradiset Flamingo, där möjligheterna till romantik och äventyr är oändliga. Under din vistelse här kan du njuta av djuphavsfiske, forsränning, zipliningäventyr, dykning och vulkanturer. Margaritaville Beach Resort har också en tennisbana, gym, familjerum och ett avkopplande Zen Spa.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Gym
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Beach Towels
Gratis frukost
Tennis Court
Room
Antal våningar: 3

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Gym
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Beach Towels
Gratis frukost
Tennis Court
Room
Antal våningar: 3

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Standardrum

Sovplats för 1-4 personer

Alla standardrum är ljusa och rymliga och utrustade med en king size-säng eller två queensängar. Gratis AC, Wi-Fi och kabel-TV. Dusch eller badkar, WC, hårtork, platt-TV, takfläkt, depositionsavgift, telefon, minibar, kylskåp, kaffebryggare och gratis kaffe. Städning7 gånger/vecka.

Rum med utsikt över poolen

Sovplats för 1-4 personer

Rummen med poolutsikt har en fin balkong som vetter mot poolen och den tropiska trädgården. De är ljusa och rymliga och utrustade med en king size-säng eller två queensängar. Gratis AC, Wi-Fi och kabel-TV. Dusch eller badkar, WC, hårtork, platt-TV, takfläkt, depositionsavgift, telefon, minibar, kylskåp, kaffebryggare och gratis kaffe. Städning7 gånger/vecka.

Familj Studio

Sovplats för 1-5 personer

Familjerummen är ljusa och extra rymliga och är utrustade med två queen size-sängar och en bäddsoffa. Gratis AC, Wi-Fi och kabel-TV. Dusch eller badkar, WC, hårtork, platt-TV, takfläkt, depositionsavgift, telefon, minibar, kylskåp, kaffebryggare och gratis kaffe. Städning7 gånger/vecka.

Familjerum med våningssäng

Plats för 1-6 personer

Dessa ljusa och extra rymliga familjerum med våningssängar är utrustade med en king size-säng och fyra våningssängar, vilket gör dem perfekta för stora familjer med små barn. Gratis AC, Wi-Fi och kabel-TV. Dusch eller badkar, WC, hårtork, platt-TV, takfläkt, depositionsavgift, telefon, minibar, kylskåp, kaffebryggare och gratis kaffe. Städning7 gånger/vecka.

Svit med havsutsikt

Sovplats för 1-4 personer

Boendet med havsutsikt har ett sovrum, vardagsrum och en stor privat balkong som vetter mot den vita sandstranden och solnedgången i Stilla havet. Med 785 kvm. Sovrummet har en king size-säng eller två enkelsängar och fantastisk direkt havsutsikt. Vardagsrummet är inrett med en bäddsoffa i full storlek och loungebord som vetter mot den andra balkongen med utsikt över poolen. Inklusive gratis AC, Wi-Fi och kabel-TV. Klädkammare, dusch eller badkar, WC, hårtork, platt-TV, takfläkt, depositionsavgift, telefon, minibar, kylskåp, kaffebryggare och gratis kaffe. Städning7 gånger/vecka.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!