Spela videoklipp

Le Cameleon

Starting from: $ 225
 / Natt

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork
Spela videoklipp

Karta

Spela videoklipp

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

$: 2500

Rum

Le Cameleon Svit

Sovplats för 1-4 personer

Denna svit är utformad för dig som uppskattar ett rymligt rum. Sviten är på 860 kvadratmeter och består av två rum. Det stora sovrummet har en king size-säng och ett komplett badrum, medan det andra rummet har en bäddsoffa och ett halvt badrum. Dessa sviter ligger på andra våningen och har en vacker utsikt över naturen från balkongerna där du kan se tukaner och kolibrier. Sviterna är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, skrivbord, daglig städning och värdeskåp.

Juniorsvit

Sovplats för 1-3 personer

Förutom Le Cameleon Suite är detta de största rummen på hotellet. Juniorsviterna ligger på första våningen och passar nygifta som vill ha rymliga rum. Rummen har en king size-säng och en bäddsoffa. Det finns också en privat terrass i alla sviter. Sviterna är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, skrivbord, daglig städning och värdeskåp.

Rum Deluxe

Sovplats för 1-4 personer

Detta är ett utmärkt alternativ om du reser med din vän eller en liten familj. Rummen ligger på första våningen och har två fullstora sängar. Den privata terrassen har utsikt över de lummiga trädgårdarna som omger hotellet. Deluxe-rummen är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, skrivbord, daglig städning och värdeskåp.

Familjerum

Sovplats för 1-4 personer

Dessa rum är ett perfekt alternativ när du reser med familj och barn. Rummen ligger på första våningen och har två fullstora sängar. Rummen är inredda i minimalistisk stil med vackra färger. Familjerummen är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, skrivbord, daglig städning och värdeskåp.

Rum Superior

Sovplats för 1-2 personer

Detta är det mest ekonomiska alternativet om du reser ensam eller som ett par. Superiorrummen ligger på andra våningen och har egen balkong med utsikt över hotellets tropiska trädgård. Rummen har en queen size-säng och är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, skrivbord, daglig städning och värdeskåp.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!