Jardin del Eden

Starting from: $ 270
 / Natt

Översikt

Tamarindo är känt för sina vackra stränder och fantastiska surfing. Det är ett perfekt resmål för din smekmånad eftersom det finns dussintals stränder tillgängliga inom en timmes bilresa. Hotel Jardin del Eden är en mycket romantisk plats att tillbringa med din älskade. Hotellet är endast för vuxna och när du går in i lobbyn känner du lugnet med utsikten över havet, poolerna och de lummiga trädgårdarna. Jardin del Eden ligger i centrala Tamarindo och bara 140 meter från deras egen privata strandträdgård. Hotellets restaurang erbjuder en utsökt frukost varje dag, samt en hälsosam middag tillagad med lokala, säsongsbetonade råvaror och grönsaker.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Superior room

Sovplats för 1-2 personer

Superiorrummen ligger inbäddade i hotellets tropiska trädgårdar. Rummen har en terrass med utsikt över trädgården/poolen och en king size-säng. Superiorrummen är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Premium room

Sovplats för 1-2 personer

Premiumrummen ligger högt och från de privata balkongerna har man delvis havsutsikt över det magnifika Stilla havet. Rummen har en king size-säng. Premiumrummen är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Premium Plus room

Sovplats för 1-2 personer

Premium Plus-rummen ligger på översta våningen och de privata balkongerna har full havsutsikt över det djupblå Stilla havet. Rummen har en king size-säng. Premium Plus-rummen är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Jr. Suite room

Sovplats för 1-2 personer

Jr. Svitrummen är inredda i modern costaricansk design och är stora och rymliga för att ge bästa möjliga utrymme för avkoppling. Rummet har en mycket rymlig privat balkong. Rummet har en king size-säng. Jr. Svitrummen är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning, värdeskåp, skrivbord.

Romantic Garden room

Sovplats för 1-2 personer

Romantic Garden-rummen ligger i den mest privata delen av hotellet och har en alldeles egen jacuzzi. Upplägget är perfekt för en romantisk semester. Rummen har en king size-säng. De romantiska trädgårdsrummen är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Romantic Terrace room

Sovplats för 1-2 personer

Romantic Terrace-rummen ligger i den mest privata delen av hotellet och har en egen jacuzzi och en privat terrass. Upplägget är perfekt för en romantisk semester. Rummen har en king size-säng. De romantiska terrassrummen är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Romantic Star room

Sovplats för 1-2 personer

Romantic Star-rummen ligger i den mest privata delen av hotellet och har egen jacuzzi, privat terrass och i vissa fall en egen dagbädd. Upplägget är perfekt för en romantisk semester. Rummen har en king size-säng. De romantiska trädgårdsrummen är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Grand Vista room

Sovplats för 1-2 personer

Rummet Grand Vista ligger på hotellets översta våning och har en egen jacuzzi, privat terrass och en fantastisk panoramautsikt över Tamarindobukten. Upplägget är perfekt för en romantisk semester. Rummet Grand Vista har en king size-säng. Det romantiska trädgårdsrummet är utrustat med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!