Hotel Poco a Poco

Starting from: $ 220
 / Natt

Översikt

Hotel Poco a Poco är ett av de få 4-stjärniga hotellen i Monteverde. Monteverde är en av Costa Ricas mest kända molnskogar, naturen är fantastisk och det finns mer än 2 500 växtarter. Hotel Poco a Poco erbjuder dig bra kvalitet och service mitt i molnskogen. Det ligger i byn Santa Elena nära restauranger, butiker och äventyr. Hotellet är ett av få i Monteverde som erbjuder en pool, och inte bara det, det är en inomhuspool som passar bra mitt bland regnskogen. Spaet på hotellet ger dig en fantastisk möjlighet att koppla av. Om du reser med dina barn har du också lyxen att lämna dina barn på hotellets barnklubb för att få lite tid på egen hand.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Kassaskåp på rummet
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Platt-TV
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Kassaskåp på rummet
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Platt-TV
Antal rum:
Antal våningar:
Reception
Parkering

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Bromelia room

Sovplats för 1-4 personer

Bromelia-rummen ligger på första våningen intill de vackra trädgårdarna. Rummen har en king size-säng eller två queen size-sängar. Rummen i Bromelia har kabel-TV, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Quetzal room

Sovplats för 1-2 personer

Quetzal-rummen ligger på de övre våningarna och har utsikt över byn och den omgivande skogen. Rummen har en king size-säng eller två queen size-sängar. Quetzal-rummen är utrustade med kabel-TV, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Garden family room

Sovplats för 1-5 personer

Familjerummet Garden ligger på första våningen omgivet av trädgårdar bredvid poolen och jacuzzin. Rummet har en king size-säng, en queen size-säng och en enkelsäng. Familjerummet Garden är utrustat med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Garden superior room

Sovplats för 1-2 personer

Garden superior-rummet är speciellt utformat för smekmånadsresenärer och ligger omgivet av trädgårdar med fin utsikt över dalen och skogen. Rummet har egen terrass och jacuzzi. Rummet har en king size-säng. Garden superior-rummen är utrustade med kabel-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Forest deluxe room

Sovplats för 1-2 personer

Forest deluxe-rummen är helt privata och omges av trädgårdar och omgivande skog. Rummen är rymliga, har en privat terrass och en king size-säng. Forest deluxe-rummen är utrustade med kabel-TV, Wi-Fi, kaffe-/tebryggare, daglig städning och värdeskåp.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!