Hideaway Rio Celeste

Hideaway Rio Celeste

Starting from: $ 375
 / Natt

Översikt

På Hideaway Río Celeste gör det utmärkta läget och den lugna atmosfären detta hotell till den perfekta basen för ditt äventyr i Costa Rica. Det är beläget vid foten av vulkanen Tenorio i norra Costa Rica, ett område som är otroligt rikt på biologisk mångfald. Hotellet ligger bara 5 minuters bilresa till nationalparken vid vulkanen Tenorio, och mindre än 1 timme till den ikoniska Arenal-vulkanen. Bortom det lysande turkosa vattenfallet och floden Río Celeste hittar du regnskogar och molnskogar. Sällsynta och hotade vilda djur. Heta källor. Att bo här tar dig närmare detta fantastiska, otämjda landskap.

Det finns tre olika restauranger i denna fantastiska regnskogsmiljö. Lata dig vid poolen eller koppla av i jacuzzin. Föryngra ditt humör på Studio Spa. Eller håll dig aktiv på det moderna Jungle Gym. Den uppmärksamma servicen går utöver din vistelse och lämnar dig med fantastiska minnen och en djupare koppling till naturen.

På Hideaway Río Celeste är de engagerade i att vårda en harmonisk samexistens mellan turism och miljö, för att säkerställa att denna otroliga plats förblir en fristad för kommande generationer. Du kommer att lämna med en mer ödmjuk förståelse för vår plats i världen och den roll vi alla delar i att minska vårt ekologiska fotavtryck för att skydda dessa naturliga underverk. Upplev Costa Ricas otämjda natur på bästa möjliga sätt, på Hideaway Rio Celeste.

Kort fakta om hotellet

Reception
Pool
Room service
Restaurang
Bar
Jacuzzi
Gym
Biljardbord
Spa
Gratis WiFi

Karta

Kort fakta om hotellet

Reception
Pool
Room service
Restaurang
Bar
Jacuzzi
Gym
Biljardbord
Spa
Gratis WiFi

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Forest View Casita - King

The Forest View Casita - King med sin mjuka king size-säng, är nedsänkt i naturen och har spektakulär utsikt över frodig tropisk regnskog. Din komfort överträffas endast av de hisnande regnskogsvyerna som omger dig.

Garden View Casita - King

The Garden View Casitas - King på Hideaway Río Celeste har utsikt över de underbara tropiska trädgårdarna. Här tillgodoses alla dina behov. Koppla av på din uteplats och njut av naturens ljud.

Forest View Casita - Queen Beds

Forest View Casita med två queen size-sängar har spektakulär utsikt över frodig tropisk regnskog, en värld av komfort och gott om plats för din familj att uppleva Rio Celestes underverk tillsammans.

Garden View Casita - Queen Beds

Perfekt för ditt Costa Rica familjeäventyr, Garden View Casita med två queen size-sängar erbjuder en lyxig hembas för att utforska den förtrollande Rio Celeste.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!