Hacienda las Vainillas

Hacienda las Vainillas

Starting from: $ 240
 / Natt

Översikt

Hacienda las vainillas är en fantastisk plats gömd mitt i orörd regnskog. Detta vackra hotell ligger på 100 hektar regnskog som gränsar till nationalparken Cangreja. Hotellet är byggt i colombiansk haciendastil och har 5 lyxiga rum. Det finns en stor pool (102 m2), en mysig bar, gott om utomhusutrymmen och en familjär restaurang som serverar utsökt hemlagad mat. Detta är en perfekt plats att koppla av på men passar även bra om du vill vara äventyrlig och nära naturen. Fastigheten har en egen vaniljfarm du kan besöka och lära dig om vaniljplantans växtprocess. Här finns även kaffe- och chokladplantage. Det finns ett antal vackra vattenfall som mynnar ut i kristallklara floder med en mängd olika vandringsleder intill. En av våra favoritsaker att göra här är att utforska vandringslederna, simma i floderna och hoppa i vattenfallen!

Kort fakta om hotellet

Bar
Restaurang
Pool
Varmvatten
Reception 24/7
Parkering
Antal våningsplan: 2
Antal rum: 5

Karta

Kort fakta om hotellet

Bar
Restaurang
Pool
Varmvatten
Reception 24/7
Parkering
Antal våningsplan: 2
Antal rum: 5

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Fray Bartolome

1-2 personer

Ett rum med 1 king size-säng. Ligger på bottenvåningen med direkt tillgång till en terrass med fantastisk utsikt över regnskogen, storlek: 35 m2

Don Vasco

1-3 personer

Ett rum på 35 m² med 1 queen size-säng + 1 enkelsäng. Ligger på första våningen med fantastisk utsikt över regnskogen och Stilla havet. Privat terrass i kolonialstil.

Don Amerigo

1-3 personer

Ett rum på 35 m² med 1 queen size-säng + 1 enkelsäng. Maximalt boende: 3 personer. Bottenvåning med direkt tillgång till en terrass med fantastisk utsikt över regnskogen.

Don Cristobal

1-3 personer

Ett rum på 35 m² med 1 queen size-säng + 1 enkelsäng. Beläget på första våningen med fantastisk utsikt över regnskogen och Stilla havet. Privat terrass i kolonialstil.

Don Diego

1-3 personer

Ett rum på 37 m² med 1 queen size-säng + 1 enkelsäng. Ligger på bottenvåningen med direkt tillgång till en terrass med fantastisk utsikt över regnskogen.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!