Evergreen Lodge

Starting from: $ 505
 / Natt

Översikt

Bara några minuter från Tortugueros fantastiska nationalpark hittar du Evergreen Lodge. Detta hotell ligger mitt i den fantastiska regnskogen intill en flod och har något för alla. Om du vill ta med din kamera och upptäcka den tropiska trädgården och alla dess djur som lever här eller koppla av med en drink i poolen eller flodbryggan är upp till dig. Överallt får du se den fantastiska naturen och alla djur och fåglar som lever här. Det som gör Evergreen Lodge och Tortuguero så unika är det avlägsna läget mitt i regnskogen bara några minuter med båt från det karibiska havet. Så när du åker hit rekommenderar vi att du väljer vårt paket med 2 nätter och 3 dagar som inkluderar tre måltider om dagen och tre fantastiska utflykter. Resor: Stjärnan bland turerna är den guidade flodbåtsturen på floderna i Tortugueros nationalpark. Under denna båttur tar din guide dig djupt in i kanalerna så att du får se regnskogen och alla djur som lever där. Du kan se tre olika arter av apor, krokodiler, kajmaner, sköldpaddor, leguaner och alla de fantastiska fåglar som lever runt floderna. Din guide tar dig också med på en promenad/vandring i regnskogen så att du får se in i den magnifika regnskogen och nu kan du se ännu fler djur, och om du har tur får du ett nära möte med söta sengångare. Du får också besöka Tortugueros Village och den karibiska stranden. Här får du se hur lokalbefolkningen lever i den lilla byn Tortuguero på denna lilla ö i regnskogen. Naturligtvis får du besöka den karibiska stranden intill byn, och om det är sköldpaddornas häckningssäsong får du chansen att se de stora sköldpaddorna komma upp på land och lägga sina ägg. (Du kan också köpa en speciell guidad sköldpaddstur på hotellet).

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Gratis Wifi
Varmvatten
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Gratis Wifi
Varmvatten
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Stanadard-rummet

1-4 personer

Standardrummen har en trevlig uteplats mot den tropiska trädgården och är rymliga och utrustade med en king size-säng eller två queen size-sängar, dusch, WC, takfläkt och depositionsavgift. Städning 7 gånger/vecka.

Bungalow

1-2 personer

Alla bungalows ligger vackert inbäddade i regnskogen med en mysig uteplats där du kan sitta och titta på fåglarna som kvittrar i palmerna framför dig. De har en king size-säng, dusch, WC, takfläkt och depositionsavgift. Städning 7 gånger/vecka.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!