El Silencio Lodge & Spa

El Silencio Lodge & Spa

Starting from: $ 284
 / Natt

Översikt

El Silencio Lodge & Spa ligger under täcket av regnskogen, med ett tak av grönska och träd. Utan tvekan är El Silencio lugnt, och möjligen ett av de mest avskilda hotellen i Costa Rica, som erbjuder en intensiv nivå av lyx. Den närliggande marknaden är en perfekt för plats för lokala varor och tjänster, och rundturer i Espiritu Santo Coffee Hacienda är tillgängliga på begäran. 
Landskapet är underbart med en yta på 500 hektar. El Silencio är perfekt för alla, allt från smekmånad till resa med familjen. Det är en av de mest unika destinationerna i världen.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Varmvatten
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Gratis frukost

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Svit Rum

Sovplats för 1-2 personer

Sviterna på El Silencio Lodge & Spa ligger i terrasser längs sluttningen, vilket ger extra avskildhet och perfekt utsikt över bergen, skogen eller floden. Alla rymliga sviter är utrustade med förstklassiga bekvämligheter, inklusive ett privat utomhusdäck med traditionella handgjorda gungstolar och en rogivande uppvärmd utomhuspool. Alla rum har king size-sängar med molnkomfort för den mest regenerativa sömnupplevelsen i Costa Rica. Fönster från golv till tak garanterar fantastisk utsikt över den dimhöljda molnskogen i omgivningen.

Villa med två sovrum vid floden

Plats för 1-6 personer

Våra sprudlande lyxiga Riverside-villor med två sovrum ligger mitt i naturen, med ett överdådigt trädhusliknande däck i skogen och två privata bubbelpooler utomhus, och är det perfekta alternativet för en familj eller ett sällskap på sex personer. Ett master bedroom med en mycket bekväm king size-säng och ett andra sovrum med två dubbelsängar, med också en queen size bäddsoffa i vardagsrummet. Varje sovrum har ett eget badrum. Här finns också en vacker matsal och loungedel med en skorsten och ett pentry för att ge alla bekvämligheter till våra gäster.

Sviter med två sovrum

Plats för 1-6 personer

El Silencio Lodge & Spas sviter med två sovrum är ett utmärkt alternativ för vänner och familjer som vill tillbringa tid tillsammans i ett förstklassigt boende. Den rymliga planlösningen har två separata sovrum och ett delat badrum. Här finns en uppvärmd jetpool utomhus med utsikt över skogen som ger dig den bästa avkopplingsupplevelsen. Ett master bedroom med en king size-säng och ett andra rum med två queen size-sängar, med molnbekväma sängar som garanterar den mest regenerativa sovupplevelsen i Costa Rica. Skjutbara glasdörrar från golv till tak garanterar fantastisk utsikt över den omgivande molnskogen och kristallklara floder.

Svit för smekmånad

Sovplats för 1-2 personer

Detta rymliga boende ligger nära en lugn bäck och omges av skog, och har uppgraderats med speciella detaljer som skapar ett sagolikt gömställe för förälskade par. Denna lyxigt inredda svit kommer att glädja alla sinnen, från den molnbekväma king size-sängen till den flimrande värmen från en gaseldad skorsten. Bland de utmärkande detaljerna finns ett rymligt utomhusdäck med utsikt över en grönskande privat trädgård. Ett stort bubbelbadkar och matchande handgjorda gungstolar erbjuder oförglömliga platser för att njuta av omgivningens speciella magi. Endast en är tillgänglig, så boka i god tid.

Villa med två sovrum

Plats för 1-6 personer

Våra privata villor med två sovrum är det perfekta alternativet för familjer, längre vistelser eller vänner som reser tillsammans. Villorna med två och tre sovrum är fullt utrustade med hemtrevliga bekvämligheter och rymliga lounger, matsalar och läsplatser förflyttar gästerna till ett magiskt vardagsrum nedsänkt i Costa Ricas fantastiska bergslandskap och tropiska molnskogar.

Villa med tre sovrum

Plats för 1-6 personer

Villorna med tre sovrum ligger mitt i naturen och är det perfekta alternativet för en familj eller ett sällskap på sex personer. Ett master bedroom med en mycket bekväm King size-säng, ett andra sovrum med två Queen size-sängar och ett tredje sovrum med en Queen size-säng finns i de stora gemensamma utrymmena. Varje sovrum har ett eget badrum.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!