Casa Chameleon Mal Pais

Casa Chameleon Mal Pais

Starting from: $ 764
 / Natt

Översikt

Casa Chameleons omgivningar är verkligen hisnande vackra, med regnskogen och havet som kombineras till det bästa visuella fenomen du någonsin sett. Resortens utformning är gjord för att fånga blicken hos alla som passerar och hjärtat hos de som bor här. Varje villa har sin egen saltvattenpool, häpnadsväckande utsikt, och en minimalistisk design. Det finns mycket att göra, från vandringar i regnskogen till shopping i stan. Det är bekvämt och spännande, ett riktigt hem i tropikerna. Det är ett barnfritt hotell i en isolerad del av Costa Ricas djungel. De 10 privata poolvillorna är endast tillgängliga via en 4x4-väg och är unikt designade och kombinerar vördnad för lokal kultur med ostörd frid. Hotellet låter besökare utforska naturen och uppleva fullständig avkoppling, med tillgång till ATV - vanligt förekommande i området - eller transportarrangemang via hyrbil, taxi eller privat förare. Här kan gästerna njuta av allt som detta magiska land har att erbjuda. Det ligger mellan den välkända surfplatsen Santa Teresa och Cabo Blanco naturreservat, som en del av en av de sju blå zonerna i världen. Denna unika destination erbjuder en rustik, eklektisk atmosfär som tilltalar den som söker en rad utomhus- och kulturupplevelser. Området är en idealisk plats för dig som älskar surfing, med konstanta vågor och oslagbara surfplatser - nybörjare som proffs kan nyttja dess långa kustlinje.

Kort fakta om hotellet

Privat Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Privat Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Villor Standard

Sovplats för 1-2 personer

Låt dig inspireras av Nicoyahalvön och dess avlägsna djungel, öppna hav och unika kultur med en vistelse i en av våra standardvillor. Känn lugnet på Mal País retreat med lyxig blandning av naturliga och moderna miljöer. Våra villor har en öppen planlösning för bekvämt flöde, kompletterad med bohemiska detaljer. Gå utomhus till terrassen och avsvalkningspoolen med delvis havsutsikt för att ta in landskapet och ljudet av naturen runt omkring dig.

Villa Delux

Sovplats för 1-2 personer

Varje Deluxe Villa på Mal País har en intim pool med havsutsikt och fullständig avskildhet. Den eklektiska inredningen är inspirerad av de olika smakerna hos de världsresenärer som gör Casa Chameleon på Mal País till sitt hem. Varje villa på Costa Rica är utformad för att maximera havsutsikten och är sömlöst integrerad i sin omgivning, vilket förstärker havsbrisen, panoramautsikten och det frodiga lugnet som gör Costa Rica till ett riktigt paradis.

Sviter i villa

Sovplats för 1-2 personer

Villasviterna erbjuder moderna resenärer ett lyxigt utrymme för sin semester i Costa Rica. Villa Estrella och Villa Ultra har bekvämligheter som privata infinity-edge pooler, naturstensterrasser och fantastisk havsutsikt i frodiga tropiska landskap. Dessa sviter omsluter gästerna i en kokong av komfort och ensamhet, samtidigt som de erbjuder alla moderna nödvändigheter. I Villa Estrella har man använt natursten i handfat och dusch inomhus/utomhus, medan Villa Ultra har teakträgolv och ett utsökt handgjort badkar.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!