Barcelo San Jose Palacio

Barcelo San Jose Palacio

Starting from: $ 109
 / Natt

Översikt

Barcelo San Jose Palacio ligger bara 15 minuter från flygplatsen Juan Santa Maria och ca 10 minuter från San Joses centrum. Läget är utmärkt och det är ett perfekt alternativ för dig och ditt resesällskap vid ankomsten. Hotellet är 5-stjärnigt och erbjuder 3 restauranger och en bar. Det finns ett spa med många olika behandlingar, 2 utomhustennisbanor, ett gym och ett fantastiskt utomhuspoolområde där du kan koppla av, äta en god måltid och dricka tropiska drinkar. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet och servicen är mycket välkomnande.

 

När du reser med Swetours inkluderar vi en gemensam tur-och-retur-transport till flygplatsen, gratis Wi-Fi och en mycket stor frukostbuffé i ditt pris.

 

Det finns ett businesscenter och Barcelo San Jose Palacio är perfekt för konferenser och kongresser. Hotellet kan kombineras med andra om du vill göra en incentiveresa som besöker olika destinationer.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Rum Superior

Sovplats för 1-4 personer

Superiorrummen på 30 m2 är mycket rymliga och ljusa. Våra rum är fullt utrustade och erbjuder ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter för att du ska känna dig som hemma. De är utsökt inredda och har en stor soffa och ett skrivbord för att göra din vistelse ännu bekvämare.

Superior Premium Nivå

Sovplats för 1-4 personer

Dessa eleganta Superior Premium Level-rum på 30 m2 har en hänförande utsikt över bergen och National Stadium. Dessa rymliga, ljusa rum ligger på 5:e och 6:e våningen och erbjuder alla typer av lyxiga detaljer och tillgång till Premium Level-tjänsterna.

Svit Premiumnivå

Sovplats för 1-2 personer

Dessa 53 m2 stora sviter, fördelade på 2 rum (vardagsrum och sovrum) med balkong, ligger i slutet av varje våning och ger tillgång till de exklusiva tjänsterna på Premium Level. De har alla utformats på ett unikt och exklusivt sätt för att garantera optimal komfort. Tack vare den moderna utrustningen garanterar de dessutom högsta komfort även för de mest kräsna gästerna under deras vistelse. Endast med king size-sängar

Master Suite

Sovplats för 1-5 personer

Dessa underbara rum har en yta på 79,63 m2. De är perfekta för familjer och är indelade i 3 områden: ett vardagsrum, ett sovrum med king size-säng och ett andra sovrum med en full säng och en enkelsäng. Gästerna kan också dra nytta av vår exklusiva Premium Level-service.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!