Barbilla Rainforest Lodge

Barbilla Rainforest Lodge

Starting from: $ 480
 / Natt

Översikt

Denna familjeägda lodge ligger strax utanför Barbilla National Park och den sista kilometern av vägen är endast för fyrhjulsdrivna fordon. När du anländer till Barbilla Rainforest Lodge får du ett varmt välkomnande av din värdinna och hennes familj. Du kommer att bo i ett litet karibiskt hus på pålar på familjens boskaps- och fjärilsfarm och njuta av hemlagad mat gjord på lokala grödor. Från verandan kan du uppleva soluppgången över regnskogen. Du får en vacker och lärorik visning av gården och verksamheten med alla fjärilar. Höjdpunkten här är besöket hos en ursprungsfamilj av Cabécar-folket i deras hem, vilket är möjligt tack vare din guide och värdinna. Hon har arbetat i Cabécar-gemenskapen i många år och talar deras språk.

Kort fakta om hotellet

Free Wifi
Antal våningar:
Parkering
Varmvatten
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Takfläkt
Minikyl
Coffee Maker
Private Patio

Karta

Kort fakta om hotellet

Free Wifi
Antal våningar:
Parkering
Varmvatten
Handdukar, Strandhanddukar, Badrockar
Takfläkt
Minikyl
Coffee Maker
Private Patio

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

CARIBBEAN CABIN

Plats för 1-6 personer

Denna klassiska Costa Rica-stuga står på ben med två sovrum med tre våningssängar. Det finns två och ett halvt badrum samt ett kök lounge under huset. uteplatsen vetter mot regnskogen med en fantastisk utsikt över soluppgången.

THE BIG LODGE

MED PLATS FÖR 1-10 PERSONER

Om ni är en grupp eller familj på fler än 6 personer får ni äran att bo i familjen Rojas privata Lodge. Detta hus har 4 sovrum och ett sovloft med plats för totalt 10 personer. Huset är fullt utrustat och har ett stort vardagsrum och terrass med utsikt över regnskogen. Fullt utrustat kök och två badrum. OBS! endast för grupper över 6 personer!

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!