Arenas Del Mar

Starting from: $ 475
 / Natt

Översikt

Denna resort ligger i Manuel Antonio, på nästan elva tunnland regnskog med trädskuggade vita sandstränder med privata stigar och erbjuder 38 rum med exklusiv utsikt över stranden och naturen. Anläggningen ligger på gångavstånd från nationalparken Manuel Antonio och erbjuder en fantastisk utsikt över djurlivet med en säsongsöppen utomhuspool, trädgård, bar och äventyr med solstolar och parasoller och cocktails direkt från ditt lyxiga hotellrum. Alla rum har fascinerande utsikt och du kan välja mellan en mängd olika rum som tillgodoser dina behov.

 

Denna unika resort är fyrstjärnig och vänder sig till alla typer av resenärer, från par på smekmånad till familjer. Det är en perfekt plats för att utforska Manuel Antonio och koppla av på strandresorten och titta på vilda djur från dörren till din hotellvistelse.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Premium-svit med havsutsikt

Sovplats för 1-4 personer

Ocean View Premium Suites är rymliga lyxsviter med 1 sovrum och ca 98 kvm (1055 kvm fot) boyta. Utsikt över nationalparken Manuel Antonio. Se solen sjunka ner i Stilla havet. Detta är de bästa platserna i huset. Plats för upp till 3 vuxna, eller 2 vuxna + 2 barn.

Svit Ocean Breeze

Sovplats för 1-4 personer

Ocean Breeze Suites är rymliga lyxsviter med 1 sovrum och 90 kvm (975 sq.ft) boyta. Dessa sviter har den bästa utsikten över både regnskogen och Stilla havet. Du kanske till och med får syn på en apa eller två! Plats för upp till 3 vuxna, eller 2 vuxna + 2 barn.

Rum Superior med havsutsikt

Sovplats för 1-2 personer

Ocean View Superior Rooms är studiosviter med öppen planlösning och 45 kvm (488 kvm) boyta. Dessa sviter har panoramautsikt över Stilla havet. Din perfekta plats för solnedgången. Plats för upp till 2 gäster.

Rum Ocean Breeze Superior

Sovplats för 1-2 personer

Ocean Breeze Superior Rooms är rum med 44 kvm (474 kvm fot) boyta. Dessa rum är idealiska om du planerar att tillbringa större delen av din tid på stranden eller ute på upptäcktsfärd i Manuel Antonio. Plats för upp till 2 gäster.

Trädgårdsrum

Sovplats för 1-2 personer

Garden Rooms är studioliknande rum med 49 kvm (532 kvm fot) boyta. Upplev all lyx på Arenas Del Mar till vårt bästa tillgängliga pris. Plats för upp till 2 gäster.

Svit Playitas

Sovplats för 1-8 personer

Playitas Suite är en privat svit i lägenhetsstil med (1295 sq.ft) boyta för dig och dina favoritpersoner. Plats för upp till 8 gäster (6 vuxna och 2 barn).

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!