Arenal Lodge

Starting from: $ 118
 / Natt

Översikt

Din vistelse i de vackra tropiska skogarna på vår lodge kommer att vara mycket trygg och säker. Hotellet värnar om din hälsa och dina tillhörigheter på alla möjliga sätt och kommer att försöka ge dig tjänster och faciliteter i världsklass till de mest övertygande och lämpliga priserna. De inkluderar också jacuzzitjänster i sina planer, särskilt för par, och fågelskådning för dem som älskar att göra det. De tjänster som erbjuds minst en gång under hela vistelsen, ingår i planerna enligt kundens önskemål.

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Smekmånadssvit

Sovplats för 1-2 personer

Denna 78 meter stora svit ligger på toppen av kullen bakom huvudbyggnaden och erbjuder en otrolig panoramautsikt över Arenalvulkanen och sjön. Honeymoon-sviten har en king size-säng och en dubbel bäddsoffa i vardagsrummet, och har fönster från golv till tak. Här finns också en privat jacuzzi. Honeymoon är utrustad med luftkonditionering, litet kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, takfläktar, kabel-TV, telefon, väckarklocka, Internet, digitalt värdeskåp och hårtork. Det är perfekt för smekmånaden eller för att fira årsdagen omgiven av natur.

Chalet-rum

Sovplats för 1-4 personer

Dessa stora rum, som är byggda som separata chalets, ligger på toppen av kullen bakom huvudbyggnaden och erbjuder en otrolig panoramautsikt över vulkanen Arenal och sjön. Chaleterna har en king size-säng och en queen size-säng, eller 2 queen size-sängar och fönster från golv till tak. Här finns också en utdragbar futon i tvillingstorlek. Chaleterna är utrustade med minikök, litet kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, takfläktar, kabel-TV, telefon, väckarklocka, digitalt värdeskåp och hårtork. Chalet har plats för upp till fem personer.

Juniorsvit

Plats för 1-6 personer

Njut av den bästa utsikten över vulkanen Arenal, regnskogen, fåglarna och vrålaporna från din egen balkong. Juniorsviterna ligger intill huvudbyggnaden. De har alla luftkonditionering, två queen size-sängar och många har en fullstor sovsoffa för upp till sex gäster. Sviterna har också en möblerad balkong eller uteplats med utsikt över trädgården och poolen med fantastisk utsikt över vulkanerna.

Familjesviter

Plats för 1-6 personer

Dessa sviter är lägenheter med anslutande dörrar. Familjesviterna har mikrovågsugn, kaffebryggare och minikylskåp. Familjesviterna har två sovrum och ett separat vardagsrum där upp till 6 personer kan sova bekvämt. Detta är det bästa valet för familjer som vill utforska området runt hotellet eftersom det ligger nära humming bird garden och leden som går genom regnskogen Perfekt för personer med svårt att röra sig eller i rullstol.

Standardrum med utsikt över trädgården

Sovplats för 1-4 personer

Dessa rum är rustika med en eller två dubbelsängar och har en härlig utsikt över trädgården

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!