Aninga Lodge

Starting from: $ 516
 / Natt

Översikt

Aninga Lodge är ett mindre hotell med endast 33 bungalowrum som är noggrant placerade i Tortugueros djungel för att skapa harmoni mellan sina gäster och naturen. Här kan du fågelskåda i den tropiska trädgården eller koppla av i poolen. Aninga lodge har också ett spa där du kan njuta av individuell massage, parmassage eller en chokladbehandling för hela kroppen.
Aninga Lodge ligger djupt inne i floddeltat i Tortugueros regnskog men med bara en kort båttur till både Karibiska havet och Tortugueros nationalpark gör ett besök här verkligen speciellt och en fantastisk upplevelse under din Costa Rica-resa. Vi rekommenderar er att åka till Aninga Lodge på vårt 2 nätter och 3 dagarspaket som inkluderar tre måltider per dag och tre fantastiska utflykter i Tortuguero.

 

Resor:
Det bästa sättet att utforska Tortugueros nationalpark är på denna flodbåtstur. Din guide tar dig djupt in i djungeln och du får ett nära möte med regnskogen och den stora variationen av fåglar och djur som lever här. Tortuguero är hem för tre olika arter av apor, krokodiler, kajmaner, sköldpaddor, leguaner och hundratals fantastiska fåglar.

 

För att få ett ännu annorlunda perspektiv på den fantastiska naturen får du också gå på en promenad / vandring i regnskogen. Med din lokala guide och hans stora kunskap om djuren i skogen har du en stor chans att till och med få ett nära möte med en söt sengångare.

 

På andra sidan floden ligger Tortugueros Village och den karibiska stranden. I den lilla byn intill det karibiska havet får du se hur lokalbefolkningen lever på denna lilla ö mitt i regnskogen. Och naturligtvis får du besöka stranden, och om det är sköldpaddssäsong får du chansen att se de stora gröna sköldpaddorna komma upp på land och lägga sina ägg.
(Du kan också köpa en specialguidad turteltur på hotellet, vilket vi rekommenderar).

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Karta

Kort fakta om hotellet

Pool
Restaurang
Bar
Room Service
Spa
Luftkonditionering
Gratis Wifi
Platt-TV
Antal rum:
Reception
Parkering
Takfläkt
Daglig städning
Hårtork

Få ett gratis reseförslag & expertråd

Rum

Rum Bungalow

Sovplats för 1-4 personer

Alla bungalowrum ligger vackert i regnskogen med en mysig uteplats där du kan koppla av och titta på fåglarna som kvittrar i träden framför dig. Rummen är rymliga och mysiga och har en king size-säng eller två queen size-sängar, dusch, WC, takfläkt och deponeringsbox. Städning7 gånger/vecka.

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömsemester

Ta kontakt med en av våra lokala reseexperter och få ett GRATIS förslag idag.

Costa Rica är vår specialitet!